Home [treninzi] Obuka za korišćenje Performansa

Obuka za korišćenje Performansa

37
0

Obuka za korišćenje Performansa kao sredstva socijalnog (omladinskog) delovanja
Grupa "Hajde da…" poziva umetnike i omladinske radnike koji žele da sistematizuju stara i steknu neka nova znanja u oblasti performansa, kao i da dobiju novi podsticaj da koriste performans u radu sa mladima, da se prijave na trening "Performans kao sredstvo socijalnog (omladinskog) delovanja"

Radionice ce se realizovati od 21.-28. maja 2009. godine u Beogradu. Obuku vodi Johannes Deimling, performer iz Nemajke, koji na nekoliko univerziteta u Evropi kao gostujući profesor predaje na temu "Sredstva koja koristimo u Performasu".

Johannes je do sada izvodio performanse na različitim mestima u Evropi i svetu – u Nemačkoj, Poljskoj, Švajcarskoj, Estoniji, Austriji, Rumuniji, Francuskoj, Italiji, Španiji, Velikoj Britaniji, Češkoj, Holandiji, Izraelu, Kanadi, Kubi… (Više informacija možete naći na adresi http://www.bbbjohannesdeimling.de/ )

U projekat će biti uključeni učesnici iz Srbije, Makedonije, Slovenije i Rumunije, koji će zajedno tokom procesa rada kreirati jedan ili više performansa i izvesti ih u Beogradu..

Zainteresovani iz Srbije treba da popune prijavni upitnik (koji možete preuzeti ovde) najkasnije do 15.maja i da ga pošalju na adresu marko@hajdeda.org.rs.

Broj mesta je ograničen. Prisustvo tokom svih dana obuke je uslov za učestvovanje na treningu. Vise informacija o projektu možete preuzeti ovde.

Projekat je podržan od strane Evropske Komisije.