Home [zabavnik] Maskenbal od reciklažnih materijala

Maskenbal od reciklažnih materijala

84
0

 KABEZA I Bambi Još! vas pozivaju na veliki Eko koncert – Maskenbal od reciklažnih materijala koji će se održati u velokoj sali SKC-a, 08.maja sa početkom u 22h. Krajnje je vreme da nešto uradimo za svoje okruženje. “Recikliraj se” znači napravi masku od reciklažnih materijala i na kraju večeri baci papir i karton, limenku i konzervu, plastiku i aluminijum u kontejnere ispred SKC-a.

Posetioci koncerta će imati priliku da direktno urade nešto na polju smanjenja stvaranja odpada putem zalaganja za njegovu ponovnu upotrebu (reciklažu). Time se smanjuje količina sporo razgradivih materija u prirodi, a takođe se i snižavaju troškovi njihove ponovne proizvodnje.

Sve ovo biće propraćeno odličnom muzičkom podlogom bendova Teshki zulum, Aetar, Trigger, Samostalni referenti. Najbolja, tj. najkreativnija maska dobija putovanje iznenadjenja od Kabeze, a ulaznica je bilo koja kesica Bambi “Još” grickalica. Sakupljene Još grickalice zajedno sa još 100 kg Bambi slatkiša poklonićemo deci bez roditelja iz doma “Moše Pijade”.

Više informacija pronaćiće te na sajtu www.kabeza.net .

Realizaciju ovog projekta pomogli su Bambi-Banat, SKC, Agencija za reciklažu, ReCan i JKP Beograd.