Home [zabavnik] Striptiz 150 evra, cena seksa po dogovoru, ali samo ako se rodi...

Striptiz 150 evra, cena seksa po dogovoru, ali samo ako se rodi simpatija

448
0

 Devetnaestogodišnji M. B. s Vračara „usrećuje“ starije gospođe već dve godine pod pseudonimom Massimo. Kaže da je za studenta mašinskog fakulteta svaki dinar bitan

U jednom kafiću u centru Beograda, čija je vlasnica „gospođa u najboljim godinama", organizuju se spektakularne proslave rođendana sa ispunjavanjem erotskih želja bez ograničenja. U lokalu, prema rečima jednog mladića iz beogradske opštine Vračar, koji ne želi da mu se objavi ime, seksualne usluge za pare, uglavnom starijim damama, pružaju veoma mlade devojke i momci, a zabava koja se nudi na granici je legalnog.

„Za igru, odnosno striptiz, naplaćujemo gospođama 150 evra, a cenu seksa određujemo sami. Ona se kreće od 100 do 250 evra, ali samo ako su nam gospođe simpatične", kaže mladi Vračarac. On i njegov školski drug koji se predstavlja kao „maser za starije dame" u tom poslu su već duže vreme. Zarađuju, ali, kako kažu, nalaze i zadovoljstvo.

„Neki to rade za nadoknadu ili poklon, možda u tim ženama traže isključivo korist, ali ja to radim iz ljubavi", sa osmehom govori „maser" i dodaje da je i starijim damama potrebna nežnost.

Devetnaestogodišnji M. B. s Vračara „usrećuje" starije gospođe već dve godine pod pseudonimom Massimo. Ono što ga je motivisalo da počne da se druži sa beogradskim damama je dobra i laka zarada. Kaže da je za studenta mašinskog fakulteta, kao što je on, svaki dinar bitan.

„Isplativo je, razlozi su isključivo finansijske prirode. Obično uzmem 80 evra za pola sata, a najčešće se družim sa imućnim udovicama i ženama koje ne mogu da podnesu svoje debele, matore muževe", napominje Massimo.

Ako pitate psihologe šta vremešnu ženu privlači na mlađem muškarcu, reći će – želja za zajednicom bez predrasuda. Navodno, za emancipovane, uspešne žene vršnjaci i oni stariji su postali previše konzervativni, prvenstveno zato što ne prihvataju ravnopravnost.
Sredovečnoj ženi prija zagrljaj mlađeg čoveka jer je on opušten i tolerantan, a često joj se i iskreno divi, ceni njeno iskustvo i laska joj.

Diskriminacija žena i svojevrsna neravnopravnost ogleda se u činjenici da je za javni moral prihvatljivo, pa čak i pohvalno, kad muškarac ima devojku znatno mlađu od sebe. Međutim, na ženu se popreko gleda ako je izabranik njenog srca mlađi od nje. Prema rečima sagovornika „Borbe", vremena se menjaju, predrasude odbacuju, pa ovakve veze više ne prate zlobni komentari tipa „može mama da mu bude". Na naslovnim stranama svetskih časopisa sve češće se pojavljuju srećni parovi – ona u dobrim godinama, a on u dvadeset i nekoj.

„Dama starija 20-ak godina s mladim muškarcem neće razmišljati o braku, već samo o uživanju. Partner je, kao vrlo mlad, nesiguran u sebe i prepustiće se vođstvu lepše polovine, a njeno iskustvo u njegovim očima će je učiniti veoma poželjnom.

Ipak, veza s drastičnom razlikom u krštenicama, ima malo šanse za uspeh. Obično, ona odlazi kada oseti da partner ne može dovoljno da je prati ni intelektualno, ni emotivno", objašnjava psiholog Nevenka Buđalo.

„Neću ja da budem s bilo kojom. Izaberem onu koja mi se svidi, koja mi je privlačna. Prilikom svakog takvog susreta naučim nešto novo, jer su te žene slobodne i imaju bogato životno iskustvo", kaže Massimo i dodaje da nikada ne bi mogao da bude sa damom koja ne vodi računa o ličnoj higijeni i koja je neuredna.

On tvrdi da se druženje sa damama uvek odvija u njihovom stanu, i da mora biti diskretno.

„Ne želim sa njima da se pojavljujem u javnosti i ne radim kao poslovna pratnja. Ja sam im samo uteha i lek protiv starosti. Svakom je potrebno malo razonode", kaže Massimo uz opasku da njegova porodica ne zna čime se on bavi, da ima dugu i stabilnu vezu, ali da njegova devojka nikada nije naslutila gde i kako se završavaju njegovi noćni izlasci.

„Poklone prihvatam, samo sam jednom odbio stan jer je ona htela da živimo zajedno u njemu do njene smrti, pa kasnije da ga ja nasledim. Nema šanse, to ne bih mogao", kaže Massimo.

Izvor:borba