Home [akcija] 2. Sajam omladinskih ideja i 1. Regionalni susreti predstavnika Kancelarija za mlade

2. Sajam omladinskih ideja i 1. Regionalni susreti predstavnika Kancelarija za mlade

49
0

 Novi Bečej
PAAD centar za sociokulturološke izuzetnosti i Omladinski klub Novoga Bečeja – NBO u periodu 27.- 29.marta. organizuju u Novom Bečeju: "2. Sajam omladinskih ideja i 1. Regionalne susrete predstavnika Kancelarija za mlade i Omladinskih klubova"  pa Vas sve stoga najlepše molimo da ukoliko imate volje, želje i resurse uzmete učešće u realizaciji istog.

Planiramo da na sajmu predstavimo: Kancelarije za mlade, omladinske organizacije, organizacije koje se bave mladima, projekti i programi za mlade, republičke, pokrajinske i lokalne institucije koje se na bilo  koji način bave mladima….

Aktivnosti će biti realizovane

·        u holu Doma kulture opštine Novi Bečej gde će biti postavljeni  štandići na kojima  bi se promotivni materijal  distribuirao. Organizacija može da pošalje svoje volontere koji bi distribuirali materijal svoje organizacije, ili pak da pošalju poštom, busom ili nekim drugim transportnim sredstvom pa bi naši volonteri njihov promotivni materijal delili. Naši volonteri mogu Vaš promotivni materijal deliti u Vašim promotivnim majcama, kačketima duksevima…za slučaj da ih imate, ili u našim, promotivnim majcama ili u majcama kampanje izrade Nacionalne strategije za mlade "Zamisli život".

·         izložbeni prostor u dve galerije, kao i mogućnost organizacije okruglog stola ili promocije eventualno neke brošure, knjige, ili debate na temu Vašeg projekta ili programa (ili šta vi mislite da treba), kao i videobim prezentacije i prezentaciju na plazma TV-u vaših programa, filmića, projekata….

·         prostor kluba, u kojem se mogu realizovati recimo promotivne  radionice, galerijicu za izložbe ručnih radova vaših korisnika i slično.

·         pozorišna sala gde nudimo mogućnost realizacije Vaših performansa, prezentacija pozorišnih radionica u edukativne svrhe (poput forum i impro teatra i slično), za muzičke koncerte, etno muzike, rok muzike DJ produkcije, ili druge multimedijalne performanse i slično.

·         sala hotela u kojem ćemo ručavati I gde mogu se realizovati odredjene promotivne aktivnosti

·         malu salu u Ribljem restoranu hotela za organizaciju okruglih stolova, debata i slično

·         Sale I foaje Sportske hale za realizaciju sportskih susreta tokom prepodnenih časova I promotivne aktivnosti u foajeu.

·         Trg, ulice, Gradski park… za ulične performase i akcije (ako ih imate)

Za sve informacije možete nam se obratiti na 063 34 84 30 Saša Dujin projekt koordinator 2. Sajma omladinskih ideja, ili 063 562 921 Kristijan Lukić projekt menadžer 1. Susreta predstavnika Kancelarija za mlade i Omladinskih klubova  kao i na mejlove sasapaad@yahoo.com,  grupapaad@yahoo.com, lukickristijann@yahoo.com, kzmnbecej@yahoo.com I omladina.nb@gmail.com  

Prijave slati do 20.marta 2009. na pomenute e-mail adrese ili ih posaljite na fax 023 775 806 a prijava treba slati u prilozenom formularu

MI obezbeđuejemo medijsku pokrivenost na lokalnim i regionalnim medijima, kao i izradu zajedničkog promotivnog materijala, i ishranu promotera i učesnika susreta, sportsku opremu radni materijal, a za one učesnike koji nisu u mogućnosti pokrivamo putne troškove i smeštaj u privatnom smeštaju.

 

Srdačno Vas pozdravljamo, u nadi da ćete nam se pridružiti u akciji promocije OMLADINSKOG AKTIVIZMA.