Home [njuz] Koncert Stonesa možda u Inđiji

Koncert Stonesa možda u Inđiji

78
0

stonsi.jpgOd strane agencije Music Star, organizatora srpskog koncerta Rolling Stonesa, u javnost je puštena informacija da taj koncert možda ipak neće biti održan u Beogradu, već u Inđiji, i to na istom mestu gde će 20-ak dana ranije nastupiti Red Hot Chilli Peppers.

Šef Music Stara Raka Marić je rekao da se još čeka odluka Grada Beograda, Agencije za privatizaciju i Odbora poverilaca Hipodroma, potvrđujući i da njegova firma već razmatra druge lokacije za koncert.
"Grupi ćemo obezbediti najbolje uslove za koncert gde god u zemlji da nastupaju, pa i u Inđiji! Čak verujem da bi bilo lakše doći tamo na koncert nego na Hipodrom, zbog nesnosne gužve koja bi se stvorila ispred petlje kod Sajma. Najbitnije da Stonesi sto odsto dolaze, e sad, samo da rešimo gde ćemo da ih dočekamo", rekao je Marić.
U izjavi za dnevnik Kurir, gradonačelnik Inđije Goran Ješić otkriva da su ga "iz Beograda već kontaktirali u vezi sa Stonesima".
Iz Agencije za privatizaciju, koja je stečajni upravnik Hipodroma, potvrđeno je da se Grad Beograd povukao iz suorganizacije koncerta, iako je bilo planirano da otkupi sve dugove ovog trkališta, i sada je sve na Odboru poverilaca Hipodroma.
Inače, potvrđene su i predgrupe za koncert u Budvi: to su hrvatski Time i sarajevska Regina.
Dva imena koja se najčešće pominju kao predgrupe za beogradski koncert su Vatreni Poljubac i Van Gogh.
A Vlada Republike Srpske je saopštila da, uprkos tamošnjoj zainteresovanosti, banjalučki koncert Stonesa verovatno neće biti zakazan zbog nemogućnosti da se oprema benda bezbedno preveze iz Budve u glavni grad RS.