Home [konkursi] Konkurs „Filmom protiv duvanskog dima”

Konkurs „Filmom protiv duvanskog dima”

39
0

 Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Komisija za prevenciju pušenja, Kancelarija za kontrolu duvana, Institut za javno zdravlje Srbije ''Dr Milan Jovanović Batut'' i B92 pozivaju građane da se prijave na nagradni konkurs za najbolji video snimljen mobilnim telefonom na temu dobrobiti prostora bez duvanskog dima „Filmom protiv duvanskog dima!".

Film treba da traje najduže tri minuta, da bude snimljen mobilnim telefonom i da se u jednom od ovih formata: avi, vmv, mov, mp4, mpg i mpeg pošalje preko formulara koji se nalazi na sajtu www.b92.net/stopduvanskomdimu/

Svaki video koji ispunjava navedene uslove i odgovori na postavljenu temu biće postavljen na sajtu. Sva dodatna pitanja građani mogu postaviti putem mejla  stop.duvanskomdimu@b92.net. Krajnji rok za slanje video filma je 25. januar 2009. godine.

Posetioci sajta moći će da glasaju za deset najboljih filmova od 25. do 27. januara, nakon čega će stručni žiri izabrati tri najbolja filma. Nagrade će biti uručene 30. januara na dan obeležavanja Nacionalnog dana bez duvanskog dima.

Izvor:RTV