Home [zabavnik] Dodaj.rs – Besplatan online štek za tvoje podatke

Dodaj.rs – Besplatan online štek za tvoje podatke

97
0

 Ako želite da konačno sve svoje podatke (slike, video klipove, word i excel dokumente, prezentacije…) sačuvate na jednom mestu i da im pristupate u bilo kom trenutku onda će vas oduševiti novi internet servis koji se nalazi na adresi www.dodaj.rs. Dodaj.rs je jedinstvena web lokacija na kojoj možete besplatno da sačuvate sve svoje podatke i da im pristupate bilo kad sa bilo kog mesta. Količina podataka koju želite da sačuvate nije ograničena. Kao dodatnu mogućnost imate da ceo album ili pojedine fajlove podelite sa drugim korisnicima na internetu, time što ćete ih označiti kao javne.

Dodaj.rs je namenjen svima, od učenika i studenata koji međusobno razmenjuju skripte i zabavne sadržaje, pa do zaposlenih ljudi i profesionalaca koji ovaj servis koriste da na siguran način čuvaju i organizuju svoje poslovne podatke.

– Korisnici iz Srbije sad imaju mogućnost da sačuvaju sve svoje podatke na jednom mestu, i to u potpunosti besplatno. Dodaj.rs je specijalizovan servis za korisnike iz Srbije i to je još jedan u nizu lokalnih proizvoda kompanije Pogodak – poručuju iz Pogotka.

Izvor: Studentski svet