Home [njuz] Počinje useljavanje studenata u domove

Počinje useljavanje studenata u domove

50
0

 Stariji studenti godina koji su ostvarili pravo na smeštaj u studentskom domu svoje Ugovore o stanovanju mogu preuzeti u Službi smeštaja Studentskog centra do 1. decembra, do kada se mogu i useliti. Broj mesta u studentskim domovima u Novom Sadu koji će biti dodeljen studentima starijih godina i studentima apsolventima jeste 1.549, a nakon renoviranja studentskog doma Feješ Klara, koje će biti završeno 15. februara, biće još 100 slobodnih mesta, koja će dobiti studenti koji su ostali ispod crte na konačnoj rang listi.

Na konkurs za studentske domove u Novom Sadu i Zrenjaninu prijavio se ukupno 2.841 student starijih godina studija i student apsolvent, od čega je njih 152 konkurisalo za smeštaj u Zrenjaninu. Broj raspoloživih mesta u studentskom domu u Zrenjaninu zadovoljava potrebe tamošnjih studenata, te će svi koji su konkurisali dobiti smeštaj.

Sva neiskorišcena mesta koja su izdvojena iz redovne raspodele, a namenjena su studentima rekonvalescentima, na master studijama, kao i mesta iz rezerve, biće dodeljena studentima koji su ostali ispod crte. Lista je objavljena na oglasnim tablama fakulteta kao i na internet sajtu www.studentskicentarns.co.rs, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi smeštaja Studentskog centra Novi Sad, u studentskom domu Slobodan Bajić, u Ulici dr Sime Miloševića 10, ili putem telefona 6350-295.

Izvor:Danas