Home [ knjige/tribine ] Znam, činim, tražim

Znam, činim, tražim

43
0

 Projekat “Transformacija sukoba i osnaživanje mladih u Srbiji” u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta podržava razvoj i širenje strategije za mlade i nenasilno upravljanje konfliktima u više od 105 škola i 20 omladinskih centara. U ovom projektu, mladi (oko 6900) oba pola i različitih nacionalnosti u raznim regionima u Srbiji aktivno učestvuju u procesima mirnog rešavanja konflikta i podržavaju unapređenje rada školskih parlamenata u svojim školama. Oni su aktivni u omladinskim grupama i NVO i dalje drugima prenose sposobnosti koje su tek usvojili. Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na tribinu ‘’Znam, činim, tražim  ‘’ koja se tradicionalno održava po treći put, u okviru Dana medijacije.

Tribinu organizuje GTZ-ov projekat  Transformacija sukoba i osnaživanje mladih u saradnji sa omladinskom grupom Etos i Gradskom opštinom Zvezdara i Ustanovom kulture ’’Vuk Karadžić’’.

Tribinu će voditi moderatori omladinske grupe Etos, a organizovaće se 17.11.2008. godine sa početkom u 17h u Ustanovi kulture ’’Vuk Karandžica’’, Bulevar Kralja Aleksandra 77a.

Tribina će trajati do 18.30h a potom je predviđen konktel za učesnike u kafeu ’’Danguba’’, koji se nalazi u neposrednoj blizini ustanove kulture ’’Vuk Karadžić’’

U okviru ove interaktivne tribine mladi ljudi  iz omladinske grupe Etos imaće priliku da  podele znanja i veštine sa svojim vršnjacima kao i sa profesionalcima koji rade sa i za mlade. Oni će imati mogućnost da pričaju o svom radu, da uporede svoja iskustva sa iskustvima svojih vršnjaka i da prikažu šta je urađeno u Srbiji.  Tema ovogodišnje tribine jeste aktivizam mladih i promocija participacije mladih na svim nivoima.

Ukoliko ste zainteresovani da sa vašom grupom mladih dođete na tribinu, molimo vas da nam do četvrtka 06.11.2008. javite broj učenika i da li vam je potreban smeštaj.

GTZ CTYE će snositi troškove smeštaja i prevoza mladih.

Molimo vas da Vaš dolazak potvrdite sms-om na telefon    

064 12 500 48.

Srdačan pozdrav

GTZ CTYE tim