Home [ volontiranje ] 4. Dečiji filmski festival – potrebni volonteri

4. Dečiji filmski festival – potrebni volonteri

68
0

 Četvrti Dečiji Filmski Festival – KIDS FEST će se održati od 20.-26. oktobra 2008. u Beogradu. Samo prošle godine Dom Sindikata za 7 dana je posetilo 20 000 dece. Stoga je KIDS FILM FEST-u i potrebna pomoć oko organizacije.  
Svi motivisani, mladi ljudi koji uživaju u kontaktu s decom i filmskoj umetnosti pozvani su da postanu deo tima volontera KIDS FESTa! Volonteri bi od 20.-24. oktobra bili angažovani u Domu Sindikata od 9.30-16.30h, a u Sava Centru 25. i 26. oktobra od 13-19h.

Zaduženja volontera su:
1. Koordinacija dece koja pre projekcija dolaze na radionice u KIDS ARENI;
2. Koordinacija dece pri ulasku i izlasku u/iz sale bioskopa;
3. Pomoć gostima festivala (kulturnim centrima, ambasadama, ekološkim, humanitarnim organizacijama itd.) oko organizaciije radionica i podele poklončića deci.

Volonterima bi u toku festivala bili obezbeđeni obroci i osveženje, ali i simbolični poklon paketići iz distributerske filmske kuće MegaCom Film, karte za bioskopske projekcije i sl.
 Svake godine KIDS FEST sve je veći.  

KIDS FEST je namenjen školarcima, ali čak i najmladja publika ima priliku da uživa u filmovima koji su sinhronizovani na srpski jezik. Kao i u prethodne tri godine, bice prikazan veliki broj dečijih filmova iz celog sveta, koji su ne samo zabavni i interesantni, već u isto vreme imaju i veliku edukativnu vrednost.

Pored filmskih projekcija, bice pripremljen i zanimljiv program u vidu različitih radionica koje će se održavati u, za to posebno opremljenom prostoru, takozvanoj KIDS Areni. KIDS Arena je svet napravljen po meri deteta, mesto na kom mogu da se igraju, uče, stvaraju i grade; mesto gde se stvaraju prijateljstva, talenti i osmesi; gde deca istražuju nova mesta i uče kako njihovi vršnjaci žive u drugim delovima sveta.  

Podršku Festivalu pružaju Ministarstva  kulture i obrazovanja, Gradski Sekretarijati za kulturu, obrazovanje i javni prevoz, Savez učitelja Srbije sa svim svojim gradskim organizacijama kao i Narodna Kancelarija Predsednika Republike.

Ako želite da volontirate na ovom festivalu javite se organizatorima Festivala na telefone: 011 3835 449, 011 3835 450 ili 011 3821 113

Ili na imejl adresu: info@kids-fest.com
 http://www.kids-fest.com/