Home [konkursi] Konkurs Sekretarijata za sport i omladinu

Konkurs Sekretarijata za sport i omladinu

40
0

 Sekretarijat za sport i omladinu sufinansiraće programe koji se sprovode na teritoriji grada Beograda od 5. do 21 januara 2009. godine, a koji su besplatni za učenike osnovnih i srednjih škola (sportsko-rekeativni programi i programi za mlade). Predlozi programa koji su predmet ovog javnog poziva podeljni su u dve celine:

(A) programi sportsko-rekreativnih aktivnosti (škola plivanja, rekreativno plivanje, škola klizanja, rekreativno klizanje, sportsko-rekreativni kampovi i drugo);

(B) programi od interesa za mlade (male škole – kursevi iz različitih oblasti kojima se stiču osnovna znanja potrebna za kreativno i osmišljeno slobodno vreme, stari zanati, likovna i primenjena umetnost, edukativni kampovi, jednodnevni izleti i drugo). 

Za programe navedene u celini A, poziv se upućuje:
– sportskim centrima, javnim preduzećima, ustanovama i drugim privrednim društvima na teritoriji grada Beograda, registrovanim za obavljanje delatnosti u oblasti sporta;
– sportskim organizacijama, udruženjima i savezima na teritoriji grada Beograda.

Za programe navedene pod B, poziv se upućuje:
– organizacijama, udruženjima, privrednim društvima i ustanovama na teritoriji Beograda.
U Sekretarijatu za sport i omladinu, Beograd, Masarikova 5/XV, radnim danima od 10 do 12 časova, može se preuzeti „Uputstvo” koje sadrži propisane uslove koje predlagač treba da ispuni za organizovanje programa, kao i „Obrazac” (A i B), koji je sastavni deo predloga programa, i to na 15 spratu: u kancelarij broj 1502 za celinu A, a u kancelariji broj 1503 za celinu B. Ova dokumentacija može se preuzeti i sa dna ove strene.

Rok za dostavljanje predloga je 21. oktobar 2008. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: 3612-411 (za celinu A) i 3061-324 (za celinu B).

Obrasce i uputstvo možete preuzeti ovde:

  Uputstvo
  Obrazac A
  Obrazac B