Home [treninzi] Konferencija Novih Lidera

Konferencija Novih Lidera

43
0

 Forum Liderstva je projekat pokrenut 2006. godine, koji povezuje mlade ljude iz naše zemlje i istaknute domaće i inostrane lidere. Cilj projekta je da se podstaknu mladi da koristeći svoja znanja i veštine, stvaraju i realizuju nove ideje. Na ovaj način bi se formirala mreža budućih lidera koja bi imala uticaj na celokupno društvo naše zemlje.

Centralni dogadjaj Foruma Liderstva je Konferencija Novih Lidera koja će se održati, po treći put, 30. i 31. oktobra tekuće godine u Beogradu u zdanju Narodne Banke Srbije. Tema konferencije je leadership journey pod sloganom learn today, lead tomorrow.
Prvi dan biće posvećen upoznavanju delegata sa projektom, samom idejom i ciljevima kojima težimo.
Takodje, delegati ce imati priliku da se bliže upoznaju sa aktivnostima i načinom rada AIESEC-a.
Drugi dan je posvecen saradnji mladih lidera i naših gostiju kroz celodnevni rad u vidu radionica i panel
diskusija. Počeće panel diskusijom koje će predstavljati uvod u radionice, kojih ce biti 10, a baviće se aktuelnim internacionalnim i domaćim temama vezanim za razvoj liderstva. Delegati na konferenciji su: lideri studentskih organizacija, Fond za mlade talente, srednjoškolske organizacije, i sve organizacije mladih koje imaju za cilj razvoj društva kroz razvijanje liderstva, mladi ljudi koji su ostvarili neki uspeh u prethodnom periodu. Broj delegata na konferenciji je 150.
Gosti na seminaru su istaknuti i uticajni lideri iz zemlje i inostranstva, iz različitih sfera društvenog,
privrednog, sportskog, naučnog i umetničkog života. Uslov za odabir lidera je da budu uspešni u profesionalnom i privatnom životu, kao i to da predstavljaju „uzorne modele” koji mogu svojom ličnošću da inspirišu delegate.

Ovom prilikom, želimo da vas pozovemo da budete jedan od delegata na konferenciji, kao predstavnici organizacije novih lidera našeg društva. O samoj konferenciji, predavačima i agendi možete se više informisati
 reko našeg sajta www.newleaders.org.yu, gde se možete i prijaviti za konferenciju popunjavanjem aplikacije.

Aplikacije su otvorene od 23. septembra 2008., a rok za prijavljivanje je 20. oktobar 2008. u 21h. Takodje, delegatima koji nisu iz Beograda, obezbedjen je smeštaj o trošku organizacije.

Konferencija Novih Lidera je projekat organizovan od strane AIESEC–a Srbije. AIESEC je
medjunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem vremenu i nadamo se da ćete se odazvati pozivu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Ognjenka Božović
People Development manager
Leadership Forum
Mobile: +381.65.400.49.49
Office/fax: +381.11.26.21.455
E-mail: ognjenka.bozovic@newleaders.org.yu
Web: http://www.aiesec.org.yu | www.newleaders.org.yu