Home [ muviz ] Molder i Skali omiljeni filmski par

Molder i Skali omiljeni filmski par

67
0

 Gillian Anderson i David Duchovny, koji tumače glavne uloge u serijalu 'Dosije X', omiljeni su filmski par u Velikoj Britaniji, pokazuju istraživanja najnovije ankete. Dana Scully i Fox Mulder, glavni likovi kultne serije i filma, našli su se na prvom mestu liste pobedivši Betmana i Robina koji su na drugom mestu.

Na trećem mestu su Johnny Castle and Frances (Baby) Houseman iz hit filma ‘Prljavi ples’ dok su Danny i Sandy iz mjuzikla ‘Briljantin’ na četvrtom mestu. Bonnie i Clyde nalaze se na petom mestu liste.

Domaća premijera novog filma Dosije X serijala, “Dosije Iks: Želim da verujem”, održana je u sredu, 6. avgusta. Ovaj film je sa zaradom od oko 17 miliona dolara ušao na listu 10 najgledanijih u Americi u ovoj nedelji.

„Dosije Iks: Želim da verujem“ je zasebna priča u maniru nekih od napriznatijih i najomiljenih epizoda iz serijala, koja će odvesti komplikovani odnos itmeđu Foksa Moldera i Dejne Skali u neočekivanim pravcima. Molder nastavlja svoju neuništivu poteru za istinom, dok Skali, pasionirani, inteligentni forenzičar, ostaje neopozivo vezana uz Molderove potrage.

Izvor:kontra