Home [njuz] Supernatural festival

Supernatural festival

41
0
obojeni_program.gifSupernatural predstavlja multimedijalni projekat koji okuplja ljude oko ideje prirodnog načina života i očuvanja Prirode. Pokrenut sa ciljem da ukaže na nezdravu svakodnevicu u kojoj živimo, Supernatural slavi rodjendan planete Zemlje 22. aprila i poziva sve njene prijatelje na muzički festival koji će se održati kod Hajdučke česme sa početkom u 14h.

Svako od nas treba da da svoj doprinos očuvanju Prirode, a prvi korak u tome predstavlja edukacija kroz upoznavanje sa poražavajucim podacima o stanju planete: Preko 40,000 biljnih i 6,000 zivotinskih vrsta su pred izumiranjem. Za 30 godina smo uništili 40% prirode na Planeti, zagadili 50% tekućih voda, zagadjene vazduha poraslo je za 200%. Samim tim zagadili smo i sebe.

Nekada smo se osećali slobodnima, puni poštovanja prema Prirodi, biljkama, životinjama i drugim ljudima. Pokazimo ljubav i zahvalnost, upoznajmo lepotu Prirode i naucimo da je cenimo. Dajmo svoj doprinos.

Vreme je da se vratimo Prirodi; vreme je da se vratimo sebi. SUPERNATURAL je pokret, pokret koji ce svojim aktivnostima pokusati da utice na mlade ljude da se vrate svojim izvornim vrednostima.

SUPERNATURAL festival odrzava se 22.aprila sa pocetkom u 14h.

Nastupaju: Obojeni Program, Shiroko, Pionir 10, Belgrade Yard Sound System featuring Yardplay, Goran Milosevic & DJ set, Kinetic Vibe.

SUPERNATURAL: festival u porirodi…