Home [treninzi] EXIT SUMMER SCHOOL 2008

EXIT SUMMER SCHOOL 2008

45
0

 Univerzitet u Novom Sadu, Centar za evropske studije i istraživanja (CAESAR), Pravni fakultet u Novom Sadu i Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) pozivaju studente Univerziteta u Novom Sadu da se uključe u rad Škole "EXIT SUMMER SCHOOL" od 7. do 9. jula 2008. godine u Novom Sadu. Trodnevni program Škole uključuje prepodnevna predavanja iz istorije i kulture Novog Sada, Vojvodine i Srbije i popodnevne izlete u Bač i Sremske Karlovce, kao i posetu fruškogorskim manastirima.

Predavanja (prepodnevni deo programa) u okviru EXIT letnje škole otvorena su za studente Univerziteta u Novom Sadu, kao i za strane studente koji trenutno borave na Univerzitetu besplatno.

Prijavu sa motivacionim pismom na engleskom jeziku i kratkom biografijom potrebno je poslati Tijani Levakov na admin@exitsummerschool.org, najkasnije do 20. juna 2008. godine.

Učešće u Školi je odlična prilika za studente da prošire svoja znanja iz oblasti iz kojih su organizovana predavanja i da se druže sa kolegama iz inostranstva.

www.exitsummerschool.org