Home [konkursi] Konkurs za fotografije na temu Deca

Konkurs za fotografije na temu Deca

53
0

kamera.jpegFotografija je moćno sredstvo izražavanja. Ona pruža vizuelni utisak, koji čovek može razumeti brže i bolje od pisane reči.
Prijava

Svako znanje, sve što čovek radi, kako živi i šta ga okružuje, registruje se fotografijom. Fotografija ima svrhu da služi čoveku; da obogati njegovo znanje; da ga svojom vizuelnom informacijom upozna sa drugim ljudima i događajima i da mu pruži najrealniju informaciju o životi.

Upravo zato, foto klub je odlučio da orgnizuje izložbu fotografija sa temom „Deca“.

Deca predstavljaju nešto nevino, još ne iskvareno spoljnom sredinom. Ona su jedino za šta treba živeti i za šta se treba boriti.

Mnoga deca najlepše dane provode bez roditelja i nezamenljive roditeljske ljubavi. Neki ih provode u dobroj ili lošoj porodici, bez mogućnosti izbora. Neki će ih provesti sa porodicom ili bez nje, prepušteni ulici da ih vaspitava i oblikuje….

Ovom izložbom želimo da skrenemo pažnju na svu decu. Deca nisu kriva ni za šta, niti su mogla da biraju svoje roditelje.

Želimo da navedemo odrasle da zastanu i razmisle. Gde su i šta rade? Gde im je porodica? Koliko vremena imaju za porodicu? Koliko vremena imaju za decu?

Ovom prilikom Vas pozivamo da učestvujete u našoj izložbi. Učešćem ćete podržati i pridružiti se stavu i razmišljanju mladih ljudi studenata Šumarslog fakulteta univerziteta u Beogradu.

Molimo Vas obavestite kolege u Vašem šumskog gazdinstvu koji se bave fotografijom, da posete naš sajt, preuzmu prijavu i propozicije i učestvuju na konkursu.

Foto kino klub ,,Šumarac“ je od Foto Saveza Srbije dobio pokroviteljstvo za gore navedenu izložbu fotografija.

Rok za konkurisanje : 20.04.2007.

http://www.fotoklub.rs.sr/