Home [treninzi] KRATKOFIL – RADIONICA FILMA 2008

KRATKOFIL – RADIONICA FILMA 2008

49
0

 Međunarodni Festival Kratkog Filma Kratkofil Vam s ponosom predstavlja svoj novi program – Radionica Filma – četvorodnevni niz panela, predavanja, diskusija i projekcija za mlade filmske stvaraoce iz BiH. Na panelima će učestvovati vrhunski predavači sa vodećih svjetskih filmskih škola, kao i neki od gostiju Festivala – priznati filmski stvaraoci. Naslov prve Radionice je «Script to Screen» i sve aktivnosti će biti fokusirane na razvojni put filmskog djela – od scenarija, prekopre-produkcije, produkcije i post-produkcije, do distribucije i promocije.

Radionica će se održati od 11. do 15. Juna 2008. godine u sklopu Kratkofila, a konkurs je otvoren svim mladim filmskim autorima i studentima filma iz Bosne i Hercegovine. Od pristiglih aplikacija će biti odabrano oko 50 učesnika, od čega će barem 10 autora biti usko vezani za dokumentarno stvaralaštvo u filmu.

Jedan od bitnih preduslova za učešće u Radionici je i dobro poznavanje engleskog jezika.

Za aplikaciju na Radionicu, potrebno ja da popunite aplikaciju (u prilogu ili je možete pronaći na www.kratkofil.org), pošaljete Vaš CV, fotografiju i insert iz nekog Vašeg rada na DVD-u (do 3 minute).

Aplikacije su otvorene do 25. aprila 2008. (datum slanja – datum na poštanskoj markici).

Imena učesnika će biti objavljena na sajtu Festivala 7. maja 2008.

Kratkofil će pokriti troškove prijevoza i boravka autora u Banjaluci tokom Festivala, kao i sve potrebne materijale i uslove za održavanje Radionice.

Radionica će biti jedinstvena prilika za razmjenu znanja i iskustava, učenje, druženje i zabavu, a sve u sklopu Kratkofila, festivala koji je već pokazao da je iskreno kreiran «od filmaša – filmašima»

Očekujemo vas u Banjaluci!

KRATKOFIL International Short Film Festival
E-mail: info@kratkofil.org, mladen@kratkofil.org
Web: www.kratkofil.org

pozivi_konkursi