Home [konkursi] Konkurs kompanije Adobe – Design Achievement Awards 2008

Konkurs kompanije Adobe – Design Achievement Awards 2008

34
0

 Kompanija Adobe poziva studente grafičkog dizajna, fotografije, ilustracije, animacije i kompjuterske umetnosti na učestvovanje u konkurs Design Achievement Awards 2008.Učesnici moraju biti punoletni i upisani u neku od priznatih ustanova za visoko obrazovanje. Radove je moguće prijaviti u ukupno dvanaest kategorija, podeljenih u tri područja: interaktivni mediji, pokretne slike i video te tradicionalni mediji (ilustracija, fotografija, grafički dizajn).

Nagradni fond iznosi ukupno 60.000 $, a uz glavnu nagradu biće dodeljena po dva priznanja u svakoj od dvanaest kategorija. Pobednici će primiti 3.000 $ u gotovini te Adobeove programske pakete, a u toku dvodnevnog boravka u New Yorku, pored učestvovanja u svečanoj dodeli, biće ugošćeni u nekim od vodećih studija za dizajn i animaciju.

Premda konkurs nije ograničen temom, organizatori naglašavaju važnost elementa održivosti i ekološke osvešćenosti, koji je primenjen i u oglasnoj kampanji konkursa ADAA 2008. Radovi se prijavljuju elektronski na adresu http://adaaentry.com/ do 2. maja 2008., a uz rad je potrebno priložiti i potvrdu studentskog statusa.

Izvor:Infostud