Home [konkursi] KONTEJNER – Konkurs za umetničke ideje UradiSamARTLAB

KONTEJNER – Konkurs za umetničke ideje UradiSamARTLAB

38
0

seminarCilj projekta UradiSamARTLAB je poticanje umjetničkog stvaralaštva utemeljenog na kreativnoj upotrebi tehnologija i znanstvenih dostignuća uspostavljanjem suradnje umjetnika i raznih stručnjaka u produkciji novih umjetničkih projekata.
Ove godine odlučili smo raspisati natječaj čiji je cilj prikupiti kvalitetne umjetničke ideje koje će činiti polazišnu bazu UradiSamARTLAB projekta u 2007. godini. Osnovni kriteriji po kojima će se vršiti odabir su inovativnost u korištenju tehnologije kao umjetničkog medija, te kreativnost, sadržajnost i angažiranost radova.

Autorima umjetničkih projekata koji budu odabrani KONTEJNER će pomoći u tehničkoj razradi projekta, pronalasku odgovarajućih stručnih suradnika, te osigurati produkcijsku i prezentacijsku potporu.

U sklopu UradiSamARTLAB-a, tijekom 2007. godine planira se i program predavanja i radionica čiji je cilj umjetnicima, ali i svim zainteresiranima, približiti načine praktičnih primjena suvremenih tehnologija i znanstvenih metoda i upoznati ih sa stručnjacima koji se istima bave.

Kontakti za prijave i dodatne informacije o projektu:
– ime i prezime
– radni naziv projekta
– kratku biografiju
– kontakt (broj telefona, mobilnog telefona i/ili e-mail te adresu)
– opis projekta

Deadline: 05/05/07

More Information:
KONTEJNER – biro suvremene umjetničke prakse
Tomislav Pokrajčić, voditelj projekta
Čanićeva 9, 10000 Zagreb
Tel: +385 98 864 188
E-mail: artlab@kontejner.org
Web: www.kontejner.org/artlab