Home [konkursi] Lagunin konkurs za osnovce

Lagunin konkurs za osnovce

38
0

 Izdavačka kuća "Laguna", u saradanji sa organizacijom “Prijatelji dece”, organizuje literarni konkurs za sve učenike od prvog do šestog razreda svih osnovnih škola na teritoriji Beograda.Izdavačka kuća "Laguna" spremila je vredne nagrade za najbolji literarni rad učenika, nastavnika koji je u konkurs uključio najviše učenika i školu koja je poslala najviše radova učenika.

Nagrada za učenika je PC računar, za nastavnika pripremljena je novčana nagrada, dok će nagrađena škola dobiti laptop računar.

Tema literarnog konkursa je "Čarobna kućica na drvetu vodi te u tvoj omiljeni kraj naše zemlje!" .

"Laguna" je uputila poziv učenicima da pročitaju bilo koju knjigu iz serijala “Čarobna kućica na drvetu” i po uzoru na nju napiši literarni sastav u najmanje deset rečenica u kome će opisati svoj omiljeni kraj naše zemlje.

Konkurs su raspisali IP "Laguna" i "Prijatelji dece" iz Beograda.

Poslednji datum za slanje radova je 28. april 2008. godine.

Priče učenika od prvog do šestog razreda šalju se na adresu:
IP Laguna
Bulevar kralja Aleksandra 62/1
11000 Beograd

Za škole i učenike "Laguna" je obezbedila i specijalne popuste za kupovinu knjiga iz ovog serijala.

Pored toga, "Laguna" je na svom sajtu omogućila "kupovinu iz fotelje", a plaćanje se vrši karticama iz zemlje i inostranstva. Kartice koje se za sada prihvataju su "Visa", "Visa Electron", "MasterCard" i "Maestro". Plaćanje je potpuno bezbedno i odvija se preko sigurnih servera "Banke Intesa". Svi podaci o karticama su zaštićeni i dostupni isključivo serverima banke prilikom verifikacije.

Na ovaj način, "Lagunine" knjige biće dostupne i čitaocima iz inostranstva, koji će biti u prilici da po istim povoljnim cenama dolaze do najčitanijih knjiga u Srbiji.

Izvor:b92