Home [konkursi] MTV Break konkurs

MTV Break konkurs

42
0

 MTV International raspisuje pan regionalni kreativni konkurs koji obuhvata 20 zemalja Centralne i Istočne Evrope kao i Srednjeg Istoka. Break MTV konkurs počinje 01. aprila i traje do 01. jula 2008. godine. Ime pobednika biće objavljeno na jesen 2008. godine. Break MTV je takmičenje koje traga za novim talentima i poziva sve mlade i kreativne ljude, režisere, studente umetnosti, animatore, dizajnere i sve ostale koji žele da učestvuju u kreiranju svog MTV-a.

Break MTV je grafičko vizuelni utisak koji obuhvata kreativni trenutak, ideju koja se u najrazličitijim tehnikama i na različite načine ostvaruje u okviru 30 sekundnog spota. Izbor tehnike je prepušten učesnicima: može biti animacija, crtež, obrađena fotografija, film . . .

MTV Adria ti nudi šansu da budeš u društvu učesnika iz Poljske, Rumunije, Letonije, Litvanije, Estonije, Mađarske, Izraela, Turske, Ukrajine, Egipta, Libana, Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Crne Gore.Sve čto treba da uradiš je da odeš na www.mtvbreak.com i prijaviš svoje radove.

Centralana, Istočna Evropa i Srednji Istok je dom različitih kreativnih zajednica koje su, zahvaljujući tehnologiji iz dana u dan sve bliže. MTV želi da slavi različite kreativne izraze koje nam nudi nova digitalna tehnologija.

Prijavljene radove će ocenjivati MTV Creative International Panel, a autori najboljih radova će dobiti priliku da rade u lokalnim MTV centralama. MTV zadržava pravo da kontaktira pojedine učesnike kako bi sarađivali na budućim lokalnim i globalnim MTV projektima, kao i da predstavi njihove radove u fantastičnoj website galeriji.

Pobednički 30 sekundni Break će biti emitovan na MTV programima širom sveta.

Prijavi se na www.breakmtv.com