Home [konkursi] Konkurs za fotografije Novosađana sa putovanja

Konkurs za fotografije Novosađana sa putovanja

57
0

 Sa prvim martovskim danima počinju i aktivnosti u vezi sa predstavljanjem druge novosadske „Noći muzeja”, izjavila je za „24 sata” PR ove manifestacije Goranka Jednak. Prema njenim rečima, Novosađane ove godine očekuje još bolja zabava i odličan večernji provod na više od 20 lokacija u gradu. Čitav program održaće se 17. maja.

– Ove godine realizovaćemo i program pod nazivom „Zasto baš tamo?”, koji je zapravo konkurs za atraktivne, zanimljive, egzotične i vesele fotografije naših sugrađana sa putovanja – rekla je Goranka uz napomenu da će izložba biti postavljena u okviru „Noći muzeja”, a da će glasovi publike i žirija odabrati najbolje fotografije čiji će autori biti nagrađeni.
Goranka je pozvala sve zainteresovane da pošalju najviše tri izrađene fotografije formata 20x30cm, na adresu: VISART (za Noć muzeja) Miloša Bajića 11, 21000 Novi Sad.
– Uz fotografije pošaljite i podatke o autoru (ime i prezime, adresa, telefon, i-mejl), kao i naziv fotografije i mesta na kojem je nastala – rekla je Goranka i dodala da pristigli radovi neće biti vraćeni.
Konkurs je otvoren do 30. aprila 2008. godine, a dodatne informacije možete dobiti na: novisad@nocmuzeja.org.yu ili telefonom: 063/249-319.

Izvor:24 sata