Home [treninzi] Seminar “Izveštavanje o Vojvodini”

Seminar “Izveštavanje o Vojvodini”

23
0

 Poziv na seminar "Izveštavanje o Vojvodini".
Nezavisno društvo novinara Vojvodine poziva zainteresovane novinare na seminar "Izveštavanje o Vojvodini", koji će se održati od 21 do 23. decembra 2007. godine u hotelu "Božić" u Beškoj.

Predavači na seminaru biće najeminentniji eksperti za pitanja ustavnog, pravnog, političkog, kulturnog, ekonomskog i medijskog položaja Vojvodine.

Seminar se organizuje u okviru projekta Nezavisnog društva novinara Vojvodine "Multietnička Vojvodina posle rešavanja konačnog statusa Kosova", a ima za cilj da edukuje polaznike za sve aspekte izveštavanja o Vojvodini, sa posebnim osvrtom na međunacionalne odnose u njoj, kao i da postavi korelaciju između rešavanja kosovskog pitanja i stanja u Vojvodini.

Zainteresovane novinare molimo da se što pre prijave za seminar, jer je broj polaznika ograničen.

Polaznici seminara će se okupiti u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine u Novom Sadu (Zmaj Jovina 4) u petak 21. u 17 časova. Organizovanim prevozom će otići do Beške, gde ih čeka uvodno predavanje i večera. Subota je radni dan, a seminar se završava u nedelju, u 13 časova, kada se takođe organizovano vraćaju u Novi Sad.

Organizator pokriva sve troškove učešća na seminaru, odnosno putne troškove i troškove prevoza, kao i troškove boravka i ishrane u hotelu.

Zainteresovani treba da popune formular koji se nalazi na sajtu Nezavisnog društva novinara Vojvodine www.ndnv.org.

Dodatne informacije mogu se dobiti preko telefona 064 9288 740.

NEZAVISNO DRUŠTVO NOVINARA VOJVODINE
Zmaj Jovina 4/I
21000 Novi Sad

E-mail: ndnvns@gmail.com
Web: www.ndnv.org