Home [ muviz ] Prvi trejler za film Seks i grad

Prvi trejler za film Seks i grad

50
0

 Verne obožavaoce serije „Seks i grad“ producenti filma obradovali su objavljivanjem prvog zvaničnog trejlera za istoimeni film.Snimanje dugo očekivanog filma „Seks i grad“, zasnovanog na popularnoj TV seriji, završeno je krajem prošlog meseca. U ovom ostvarenju uloge iz serije ponovile su sve četiri junakinje

 – Sara Džesika Parker (Keri Bredšo), Sintija Niksom (Miranda), Kim Katral (Samanta) i Kristin Dejvis (Šarlot) – kao i Kris Not koji u filmu igra fatalnog Gospodina Zverku.

{YouTubeVideo id=y6U8o9Ed0VI}

Kako bi obožavaoce držali u neizvesnosti sve do same premijere, koja će biti na proleće 2008, producenti su snimili nekoliko različitih završetaka.

Glavna junakinja, Sara Džesika Parker, koja se u trejleru može videti u veličanstvenoj venčanici, takođe, nije htela da daje bilo kakve komentare koji se tiču zapleta.

Nedavno je samo samo izjavila: „Ne mogu vam odati priču, ali vam mogu reći da se radi o dva venčanja, ali neće biti sahrane“.

Režija i scenario filma povereni su producentu serije Majklu Patriku Kingu.

Uloge ostvarene u seriji ponoviće u filmskoj verziji i Dejvid Ejgenberg (Mirandin suprug – Stiv Brejdi), Evan Hendler (Šarlotin suprug – Hari Goldenblat) i Džejson Luis (Samantin izabranik – Džeri „Smit” Džerod).

U filmu će ulogu ponoviti i Mario Kantone, kao najbolji Šarlotin prijatelj, kao i Vili Garson u ulozi Stenforda Bleča.

Novo lice u postavci je Oskarovka Dženifer Hadson (Devojke iz snova), koja igra asistentkinju Keri Bredšo.

Snimanje je počelo 19. septembra u Njujorku, a film će se u bioskopima naći od 30. maja 2008.

Izvor: B92