Home [njuz] Novi film o Mister Binu u bioskopima

Novi film o Mister Binu u bioskopima

79
0

 Posle deset godina, u evropske bioskope se vraća trapavi Mister Bin (Bean), u filmu "Odmor gospodina Bina" koji popularni junak traba da provede u Kanu, za vreme međunarodnog filmskog festivala."Bilo bi logičnije da smo nastavak snimili pre osam ili devet godina, nego sada, ali nam je trebalo dosta vremena da to uradimo", izjavio je Rouan Atkinson (Rowan), kreator i interpretator lika.

Ostvarenje "Bean: The Ultimate Disaster Movie" iz 1997. zaradilo je 260 miliona dolara (oko 195 miliona evra) što ga čini jednim od finansijski najuspešnijih britanskih filmova.

Mister Bin međunarodnu slavu duguje televizijskoj seriji od 14 epizoda u trajanju od po 30 minuta, emitovanoj u Britaniji prvi put januara 1990.

Serija je od tada prodata mnogim zemljama i redovno se reprizira.

Posle puta u Los Anđeles, u prvom filmu, Mister Bin za konačnu destinaciju ima jugoistok Francuske, Kan, a jedina želja mu je da vidi plažu.

Bin je, naime, dobio glavni dobitak na crkvenoj tomboli organizovanoj da bi se skupile pare za popravku krova koji prokišnjava.

Nagrada je 2.000 funti (skoro 3.000 evra) džeparca i kamera kojom će snimati putovanje.

Deo putovanja Evrostarom – ispod Lamanša – prolazi bez problema, ali se situacija komplikuje na stanici u Lionu gde Mister Bin od jednog putnika – ruskog režisera člana žirija kanskog festivala – zatraži da ga snimi dok ulazi u voz.

Bin ima jedva vremena da uskoči u voz koji polazi, a Rus ostaje na peronu. Nevolja je samo što je njegovo 10-godišnji sin ostao sam u vozu.

Beta