Home [njuz] Ulaznice za EXIT 08

Ulaznice za EXIT 08

36
0

 Početkom decembra počinje prodaja ulaznica za EXIT 08. Zbog izuzetno velikog interesovanja za predstojeći festival, mogućnost da rezervišu ulaznice po promotivnoj ceni od 4.490 dinara imaće samo najvernija publika koja već godinama prati EXIT.Da biste iskoristili ovu mogućnost neophodno je da se registrujete i otvorite nalog na community sajtu myexit.org.

Ukoliko do sada niste imali svoj nalog, možete se registrovati i otvoriti ga do 27. novembra ove godine. Zbog tehničkih ograničenja mogućnost kupovine ovih ulaznica važi samo za publiku iz Srbije.

Samo članstvo u MyExit.org nije i garancija da ćete doći do ovih ulaznica jer je njihov broj ograničen, pa će samo najbrži MyExitovci obezbediti ulaznicu po promotivnoj ceni.

Da bi obezbedili da što više vas dođe do ovih ulaznica svaki član ce moći da rezerviše samo jednu ulaznicu po promotivnoj ceni. Pošto se rasprodaju ulaznice po promotivnoj ceni, ulaznice za EXIT u pretprodaji koštaće 5.490 dinara.

O tačnom datumu početka prodaje ulaznica po promotivnoj ceni za EXIT 08, kao i o datumu početka pretprodaje za publiku iz Srbije i regiona, blagovremeno ćemo vas obavestiti na stranicama oba naša sajta – www.exitfest.org i www.myexit.org.

Da biste se registrovali i ušli u krug onih koji će dobiti mogućnost kupovine najjeftinije ulaznice, sledite ovaj link: Registracija

Registrovanjem na MyExit.org dobijate ličnu stranicu i mogućnost da pišete blog, učestvujete u EXIT forumima, kreirate galerije, postavljate video snimke i muziku. Osim toga, možete dobiti vredne nagrade, popuste, učestvovati u konkursima koje organizujemo… Na MyExit.org naći ćete i brojne korisne informacije o festivalu, smeštaju, ulaznicama i ostalim događajima koje EXIT organizuje.

EXIT 08 biće održan od 10. do 13. jula 2008. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.