Home [akcija] ZAVRŠAVAM FILOLOŠKI FAKULTET, ŠTA DALJE? 

ZAVRŠAVAM FILOLOŠKI FAKULTET, ŠTA DALJE? 

176
0

Prijavi se i iskoristi priliku da čuj profesionalna iskustva starijih kolega zaposlenih na različitim pozicijama i u različitim oblastima rada. 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom „loop“ organizuje onlajn panel diskusiju „Završavam Filološki fakultet, šta dalje?u sredu, 9. novembra 2022. u periodu od 13 do 14:30 časova.  

Studenti Filološkog fakulteta imaće priliku da čuju profesionalna iskustva starijih kolega zaposlenih na različitim pozicijama i u različitim oblastima i iz prve ruke saznaju koji su zahtevi tih radnih mesta, koje veštine i znanja bi trebalo da steknu tokom studija, na koje načine mogu da se usavršavaju ali i na koje probleme mogu naići gradeći svoju karijeru. 

Svoja iskustva na ovom događaju sa studentima podeliće: 

  • Mina Lepšanović, master profesor francuskog jezika i sertifikovani neurokouč za jezike, preduzetnica 
  • Maja Kvrgić Žigić, Employer Branding Specialist, Nordeus 
  • Milica Uzelac, Talent Sourcer and Recruiter, The Big Search 
  • Miloš Malešević, Client Relationship Manager, M Plus Serbia (ex Trizma) 

Oko 60 minuta na događaju rezervisano je za govornike, a nakon toga 30 minuta za pitanja studenata. Prijavljivanje učešća na događaju je obavezno i vrši se putem formulara https://forms.office.com/r/h7zwdmas3j 

Svi zainteresovani koji se prijave dobiće link za praćenje panel diskusije na dan događaja putem elektronske pošte. Događaj će se realizovati putem zum aplikacije. Ovaj događaj je četvrti u nizu planiranih panel diskusija na temu „Završavam fakultet, šta dalje?“ koji će predstaviti studentima različite mogućnosti za nastavak karijere nakon sticanja diplome, a koji će zajednički realizovati kompanija “loop“ i Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata. 

loop je digitalna platorma namenjena pronalasku posla i podršci svakog pojedinca koji se nalazi ili će postati deo tržišta rada. Kroz široku paletu aktuelnih poslova na tržištu, pregleda aktuelnosti, događaja i informacija, ali i radom sa kandidatima kroz usmeravanje, savetovanje i obučavanje u domenu veština zapošljivosti, loop aktivno učestvuje u unapređivanju i razvoju tržišta, kao i u razvoju pojedinačnih korisnika koji postanu deo ovog kruga prilika. 

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu obezbeđuje efikasan sistem podrške studentima u razvoju znanja i veština koje su ključne za unapređenje zapošljivosti i uspešan razvoj karijere. Pored informisanja o mogućnostima dodatnog obrazovanja, o prilikama za praksu i posao i drugim karijernim mogućnostima tokom i nakon studija, Centar studentima nudi psihološko i karijerno savetovanje, obezbeđuje im obuke iz veština neophodnih za uspešno pozicioniranje na tržištu rada. U saradnji sa poslodavcima organizuje različite programe namenjene studentima. Pored program „Završavam fakultet – šta dalje“, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa privredom realizuje i posete kompanijama, letnje škole, programe BG praksa, Kadar da budem kadar, Karijerno ćaskanje, Zum kafice i mnoge druge.