Home [konkursi] Nagradni konkurs za fotografiju na temu “Moj komšija”

Nagradni konkurs za fotografiju na temu “Moj komšija”

91
0

 „Paradoks našeg vremena je da imamo šire puteve, ali uža gledišta……"Da li kada kažete „Dobar dan! Kako ste?" to zaista i mislite? Koliko dobro poznajete svoje komšije? Resurs centar Leskovac raspisuje nagradni konkurs za fotografiju na temu „Moj komšija"

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane od 15 do 30 godina koji žive na teritoriji Jablaničkog, Pčinjskog, Borskog i Nišavskog okruga u Srbiji i okruga Ćustendil u Bugarskoj bez obzira da li su u pitanju profesionalci ili amateri.

Tri fotografije će biti i nagrađene:
I nagrada: iPod
II nagrada: digitalni fotoaparat
III nagrada: skener

Svaki autor/ka može poslati do šest radova formata 20×30 na foto papiru na adresu centra (Strahinjića bana 03/P. Fah 72, 16000 Leskovac) ili e-mail-om na jelena@rcleskovac.org.yu veličine do 5 MB do 15.12.2007.

Konkurs je deo projekta „Mladi, kultura, zabava" čiji je cilj uspostavljanje boljih dobrosusedskih odnosa kroz upoznavanje mladih u pograničnim područjima Srbije i Bugarske. Konkurs je pomogla farmaceutska kompanija Actavis.

Projekat se realizuje u okviru Dobrosusedskih programa Srbija-Bugarska koji finansira Evropska Unija a realizuje Evropska Agencija za rekonstrukciju uz podršku Ministarstva finansija Republike Srbije, Odseka za programiranje donatorskih sredstava uz kofinansiranje opštine Leskovac.