Home [treninzi] Besplatni kursevi jezika i plesa za mlade

Besplatni kursevi jezika i plesa za mlade

55
0

book4.jpegBesplatni kursevi plesa, jezika i računara na raspolaganju su tinejdžerima koji žele da ubiju dokolicu i nešto nauče. Opštine organizuju škole računara, časove salse, a organizacije, kao što je Američki kutak, organizuju besplatne časove konverzacije engleskog jezika.

U Omladinskom klubu opštine Palilula u subotu počinje škola salse koja će se održavati jednom nedeljno po sat vremena, a biće oformljene dve grupe – jedna sredom, a druga subotom.
Mladi koji žele da nauče korake te kubanske igre mogu da se jave na broj 011/3232-578.

U protekloj sezoni u OŠ „Stari grad" odžana je škola tenisa, a uskoro će i klinci iz OŠ „Skadarlija" dobiti stolove za tenis i besplatnu obuku.Zanimljiv projekat organizuje i opština „Vračar" za visokoobrazovane sugrađane.
– Zove se „Lakše do posla", a namenjen je svim Vračarcima sa fakultetskom diplomom. Obuhvata kurseve računara i stranih jezika, novi upis će biti tokom novembra. Kursevi se održavaju u NU „Božidar Adžija" – kaže Đorđe Belamarić iz opštine Vračar.

Opština Zemun, u saradnji sa srednjim i osnovnim školama, organizuje kurseve račnara i školu šaha.
– Svi đaci u Zemunu su već obavešteni o kursevima, jer ih je već pohađalo oko 1.700 dece. Prijavljuju se preko svoje škole – kažu u opštini Zemun.

Organizacija „Američki kutak" u Domu omladine ima bogat izbor radionica i kurseva. Svakog četvrtka se organizuju različiti seminari, naizmenično se održavaju časovi idioma i slenga i najčešćih grešaka u američkoj gramatici.
Sreda u tri rezervisana je za besplatne projekcije filmova. Vežbanje konverzacije za osnovce je utorkom u 16.30, a za tinejdžere istog dana u 18 sati. Novost je da 5. novembra u 17 sati kreće radionica za pisanje.

„Britanski savet" organizuje radionicu „Srbija: moja muzika“ Aleksandre Kovač na temu „Kako da se uspešno bavite muzikom u Srbiji". Radionica je namenjena mladim ljudima koji žele da se profesionalno bave muzikom i muzičkom industrijom u Srbiji.
Pored Aleksandre Kovač, moderator će biti i Roman Goršek koji će pričati o producentskom i menadžerskom aspektu posla.
Zaintersovani mogu da se registruju za učešće do 2. novembra prijavom na sajtu Britanskog saveta.

Izvor: 24 sata