Home [njuz] ZOOM KAFICA – VODIČ ZA STUDENTE – KAKO RAZVIJATI KARIJERU U VREMENU...

ZOOM KAFICA – VODIČ ZA STUDENTE – KAKO RAZVIJATI KARIJERU U VREMENU KRIZE I NEIZVESNOSTI?

111
0

U novom online druženju „ZooM kafica – 45 minuta sa…” razgovaramo sa Milenom Milićević, konsultantkinjom i preduzetnicom o značajnoj temi za studente: kako da radite na svojoj karijeri tokom perioda neizvesnosti? 

ZooM druženje je planirano za petak, 8. maj od 13h.

Poslednjih meseci pandemija je nezapamćeno uticala na čitav svet: na ljude svih starosnih grupa i na privrede svih država. Činjenica je da kada se budemo vratili društvenom životu i timskom radu u našim organizacijama, firmama i fakultetima, ništa zapravo neće biti isto.

Tokom ovog susreta saznaćete šta se promenilo u sektoru obrazovanja i na tržištu rada kao i šta to podrazumeva za vašu karijeru?

Neizvesnost i kriza otvaraju prostor za rast i uče nas prilagođavanju, ali nisu prijatne kada se suočimo sa njima neočekivano. Zato nam je važno da govorimo o izazovima sa kojima se suočavaju mladi ljudi kada studiraju i kada traže posao. U novim okolnostima ove spoznaje postaju posebno značajne da biste bili zadovoljni sobom i postigli željeni rezultat.

Od Milene ćete saznati odgovore na vaša pitanja, što se tiče vaših specifičnih situacija, vaših studijskih programa i vaših izbora karijere. Takođe, dobićete resurse i alate koji će vam pomoći da ostanete motivisani i usredsređeni na vaš dalji akademski i profesionalni razvoj (čak i u novim okolnostima): od upravljanja vremenom do postavljanja ciljeva i procenjivanja sopstvenih potreba i veština.

Potrebno je da se prijavite najkasnije na ovom linku do petka 8.maja do 9 ujutru da bi vam poslali šifru za ulaz.

Milena Milićević je završila Master studije filologije na Univerzitetu u Beogradu i Master studije menadžmenta na Univerzitetu u Kembridžu. Radi kao konsultantkinja za digitalnu transformaciju i sertifikovana je među prvih 20 stručnjaka u Srbiji za digitalnu transformaciju u projektu Privredne komore Srbije i Privredne komore Austrije. Pomaže kompanijama da ostvare poslovni rast i izađu na međunarodna tržišta uz tehnologije budućnosti i posvećene timove. Osnovala je neprofitnu organizaciju INAT centar (Innovation Attitude Centre). Centralni godišnji događaj je INAT samit, posvećen informacionim tehnologijama i inovacijama.

Voleli bismo da druženje organizujemo oko dilema koja Vas zaokupljuju. Postavite nam pitanja na koja biste želeli da dobijete odgovor unapred.

Budite nam zdravi i proaktivni.