Home [ volontiranje ] Poziv za volontere – Budi i ti deo Nedelje svesti o mozgu...

Poziv za volontere – Budi i ti deo Nedelje svesti o mozgu – Homo emoticon

714
0

Studentska sekcija društva za neuronake poziva sve zainteresovane da se priključe sjajnom timu u realizaciji Nedelje svesti o mozgu 2020. Tema ovogodišnje manifestacije, pod nazivom Homo emoticon, će biti emocije, a održaće se u Beogradu, u periodu od 16. do 22. marta.

Šta su emocije? Čemu služe i gde se stvaraju? Kako ih prepoznajemo i šta se desi kada su prejake, ili preslabe, ili kada predugo traju? Šta o emocijama ima da kaže nauka, a šta filozofija, umetnost; mogu li njihova saznanja da se povežu? Odgovore na ova, kao i mnoga druga, precizija pitanja, posetioci će moći da dobiju kroz niz predavanja, galerijsku postavku, radionice.

Fokus Nedelje svesti o mozgu je popularizacija neuronaučnih saznanja. Ukoliko te neuronauke čine radoznalim/om i voliš da svoje znanje i entuzijazam prema nauci prenosiš drugima, ako želiš da stekneš iskustvo u organizovanju naučno-popularnih manifestacija i promociji nauke i da se pored toga zabaviš i upoznaš ljude koji dele tvoja interesovanja, prijavi se za volontiranje na Nedelji svesti o mozgu! Ako do sada nisi čuo/la za ovu manifestaciju, na sajtu http://www.neuronauke.org možeš naći informacije i fotografije sa prošlogodišnjih. Pored svih gore navedenih stvari, takođe ćeš biti u prilici da obogatiš svoj CV.

Ako te je nešto od navedenog privuklo, pošalji tekst do 200 reči u kome ćeš nam se predstaviti i objasniti svoju motivaciju za volontiranje na Nedelji svesti o mozgu. Word document sa tekstom pošalji na s.sekcija.neuronauke@gmail.com sa naznakom (subject) “prijava za volontiranje”. Konkurs je otvoren do 19.02.2020.godine. Prijave koje ne ispune pomenute kriterijume, nećemo uzeti u razmatranje.

Izabrani kandidati će ubrzo posle 19.02. dobiti sve potrebne informacije za naredni krug izbora: kada će se sprovesti intervju, kao i materijal koji je potrebno pripremiti za taj razgovor (i samu NSM2020 ukoliko budete uspešni u 2. krugu).

Srećno!