Home [ volontiranje ] Pridruži se volonterskom izazovu: popuni anketu o volontiranju i pozovi prijatelje da...

Pridruži se volonterskom izazovu: popuni anketu o volontiranju i pozovi prijatelje da dođemo do 2000 mladih – tvoj glas je važan!

337
0

Otvorena je onlajn anketa o volontiranju preko U REPORT platforme koju koordiniše UNICEF.

Bitno je da, uoči 5. decembra, Međunarodnog dana volontera, što više mladih odgovori na anketu i pomogne da se njihov glas čuje kod donosioca odluka, kako bi mladi uticali na kreiranje povoljnijeg okruženja za volontiranje.

Postani i ti U Reporter – lako je, anonimno, besplatno, a uvek se možeš isključiti. Dovoljno je da pronađeš među javnim nalozima U Report Srbija naViber-u ili Facebook-u, pošalješ bilo koju reč i tako aktiviraš chat za prijavljivanje. Kako da se prijavite i postanete U Reportet pogledajte klikomm OVDE

Pridruži se VOLONTERSKOM IZAZOVU i pomozi nam da dođemo do 2000 popunjenih anketa o volontiranju do 05. decembra a time osiguramo da se glas mladih o volontiranju čuje tamo gde treba – na proslavi Međunarodnog dana volontera u Palati”Srbija”! Popuni anketu i pozovi bar još troje prijatelja da je popune, kako bismo pomogli da se dođe do 2000 odgovora!

Očekujemo da odgovorite izazovu a i da dođete na proslavu 5. decembra! Ostalo je još malo slobodnih mesta, biće nam drago da zajednički proslavimoovaj važan datum.
Za potvrdu dolaska i informacije o događaju kliknite na ovaj link.