Home [njuz] ImpactEco, najpraćenija ekološka organizacija u Srbiji, otvara prijave za nove članove.

ImpactEco, najpraćenija ekološka organizacija u Srbiji, otvara prijave za nove članove.

183
0

Unapredi svoje lične i profesionalne veštine u organizaciji koja ti na kreativan i inovativan način omogućava da se oprobaš u različitim sektorima, stekneš volontersko iskustvo i budeš deo tima koji sa strašću stvara promene u okruženju.

Pred tobom je prilika da držiš interaktivne eko-radionice deci i školarcima, sarađuješ sa institucijama i kompanijama, razvijaš svoje prodajne, marketinške i dizajnerske sposobnosti, pišeš članke, prevodiš tekstove, baviš se programiranjem, video produkcijom i fotografijom.

Ukoliko si proaktivna i odgovorna osoba koja u podsticajnom okruženju želi da primeni znanje akumulirano na fakultetu ili kroz neformalne kanale obrazovanja, živiš u Beogradu i imaš izmedju 18 i 30 godina, prijavi se putem linka.

Rok za slanje prijave je 5. novembar u 23h.

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine kroz aktivizam i podsticanje informisanosti građana o ekološkom značaju. Njihove metode i stilovi uključivanja svih uzrasta u borbu za zdraviju životnu sredinu dizajnirani su tako da generišu radoznalost, entuzijazam i želju za promenama