Home [ volontiranje ] Trening i HR konsalting kompanija „Viga“ raspisuje konkurs za poziciju praktikanta

Trening i HR konsalting kompanija „Viga“ raspisuje konkurs za poziciju praktikanta

340
0

Ko smo mi?
Pomažemo razvoj organizacija i delimo sa našim klijentima znanje i dobru praksu koju smo stekli u skoro 20 godina poslovnog i menadžerskog iskustva. Kroz različite oblike podrške: trening, mentoring, poslovno savetovanje i koučing pružamo podršku menadžerima i organizacijama u unapređenu upravljanja i rada timova i zaposlenih.

Šta ti nudimo?
Nudimo ti priliku da se u periodu od početka septembra do kraja 2019. godine detaljno upoznaš sa osnovnim zadacima i delatnostima kompanije i da stekneš znanja i iskustva u organizaciji i realizaciji različitih treninga i obuka koje realizujemo za svoje klijente. Praktikantski program ne podrazumeva finansijsku nadoknadu i potpuno je volonterski. Nakon završetka praktikantskog programa postoji mogućnost poslovnog angažmana u kompaniji uz iskazanu ličnu motivaciju i zalaganje kao i obostrano zadovoljstvo saradnjom.

Ko može da se prijavi?
Studenti i studentkinje završnih godina fakulteta ili master studija koji mogu da uspešno usklade studentske i praktikantske obaveze. Prednost imaju studenti koji su tokom studija pokazali inicijativu i bili angažovani na fakultativnim programima i poslovima. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office-a.

Kako se prijaviti?
Svi zainteresovani kandidati moraju poslati svoj CV na adresu petar.rankovic @viga.rs na naslovom “CV za konkurs” i kratko motivaciono pismo. Rok za slanje prijava je 31.avgust u ponoć. Kandidati koji prođu u uži izbor biće pozvani na intervju.

Prijavi se. Budi deo Viga tima.
www.viga.rs