Home [akcija] Lansiran prvi StartIN startap program za 5 najboljih tehnoloških biznisa iz Srbije

Lansiran prvi StartIN startap program za 5 najboljih tehnoloških biznisa iz Srbije

133
0

In Centar Hab lansirao je svoj prvi startap program pod nazivom StartIN, sa ciljem da talentovani timovi dobiju priliku da izgrade svoj tehnološki biznis. Oni će u okviru programa učiti o preduzetničkom procesu, kako da prepoznaju preduzetničke osobine, razvijaju i implementiraju kritičko preduzetničko razmišljanje.

Program je kreiran od strane In Centra, a biće realizovan u saradnji sa preko 20 eksperata i 5 mentora iz domaće preduzetničke zajednice, sa početkom od 16. septembra. Program će podržati različite biznis modele koji su zasnovani na tehnološkim inovacijama, digitalnim proizvodima/uslugama kao i blockchain tehnologijama.

StartIn predstavlja sveobuhvatni startap program zasnovan na “korak po korak” razvoju biznisa prateći proces od ideje do lansiranja proizvoda razvijen na mentorskom principu rada sa domenskim ekspertima i podržan iskustvom svih kreatora programa. Startap timovi će kroz rad na intenzivnom programu u trajanju od 3 meseca imati priliku da unaprede praktična znanja kao što su veštine upravljanja inovacijama i metodološki razvoj biznisa od ideje do izlazne strategije.

Glavni benefiti programa su:

  • Mentorski pristup – instruktivne radionice sa praćenjem progresa učesnika programa.
  • Umrežavanje i učenje od domenskih eksperata zasnovanog na “hands on” principu odnosno iz ličnog iskustva mentora preduzetnika.
  • Dobijanje sertifikata o završenom programu.

Prijave za StartIN startap program se zatvaraju 31. avgusta, a sve dodatne informacije zainteresovani timovi mogu pronaći na sledećem linku: https://www.incentar.org/startup-program/