Home [ volontiranje ] KONKURS ZA VOLONTERE NA ART SEQUENCES PROJEKTU

KONKURS ZA VOLONTERE NA ART SEQUENCES PROJEKTU

403
0

Art Sequences projekat prezentuje 24 mlada umetnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Makedonije. Nastao je kao potreba za razmenom iskustava i međusobnom komunikacijom između samih umetnika, kao i između umetnika i posmatrača, odnosno posetioca.

Ovaj projekat će se realizovati u vidu izložbe sa propratnim elementima kao što su panel diskusije i arttalk događaji, a svečano otvaranje će biti 16.8.2019.godine, u galeriji Kuća Legata. U prvi plan stavljena je sloboda i raznovrsnost likovnog stvaralaštva, pa se na izložbi mogu videti slike, crteži, prostorne instalacije, fotografije, grafike, video radovi.

Ako imaš od 16-26 godina, komunikativan/na si, zaljubljenik u umetnost i vladaš engleskim jezikom (ili bar jedno od ovog navedenog),pozivamo te da se pridružiš našem timu.

Potrebno je javiti se na mejl artsequences.project@gmail.com do 13.8.2019.godine.

Volonteri na ovom projektu će dobiti mogućnost da razviju komunikativne veštine,veštine organizovanja i upravljanja događajima, vođenja posetilaca kroz izložbu, kao i iskustvo rada u galeriji i iskustvo saradnje sa umetnicima.

Nakon završetka projekta, svaki volonter/ka će dobiti sertifikat sa potvrdom o volontiranju. Zatvaranje izložbe održaće se 31.8.2019.godine.