Home [akcija] OPENS i UNICEF vas pozivaju na OPENS OMLADINSKI DIJALOG

OPENS i UNICEF vas pozivaju na OPENS OMLADINSKI DIJALOG

253
0

Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019 – OPENS i UNICEF pozivaju vas na OPENS Omladinski dijalog koji će se održati u Novom Sadu (Gimnazija “Laza Kostić”, Laze Lazarevića 1, Novi Sad), 25. juna 2019. godine od 10.30 časova do 17 časova.

Prijave su otvorene za dve kategorije učesnika, sve zainteresovane mlade od 15 do 30. godina i predstavnike/ce udruženja i Kancelarija za mlade. Učešće na događaju je besplatno, uz obezbeđen ručak i osveženje, troškove prevoza i smeštaja.

Na događaj se možete prijaviti i putem linkova:

OPENS OMLADINSKI DIJALOG – POZIV ZA MLADE

OPENS OMLADINSKI DIJALOG – POZIV ZA PREDSTAVNIKE/CE UDRUŽENJA i KZM.

OPENS Omladinski dijalog se odvija u okviru regionalnog programa Dijalog za budućnost, koji u svom fokusu ima jačanje poverenja unutar i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije kroz ostvarivanje dijaloga, preporuke u pogledu politika i delovanja na polju zajedničkih prioriteta, pri čemu se promoviše društvena kohezija i međukulturalno razumevanje, a radne teme Dijaloga biće Ciljevi održivog razvoja UN-a. Događaj je podržalo i Ministarstvo omladine i sporta.

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja možeš nas kontaktirati na 069 2019 334 ili na mail dobrila@opens2019.rs  (kontakt osoba: Dobrila Marković).