Home [njuz] PREDUZIMANJE jedinstveni mentorski program za preduzetnice u Srbiji

PREDUZIMANJE jedinstveni mentorski program za preduzetnice u Srbiji

358
0

PREDUZIMANJE mentorski program za preduzetnice svečano će početi trodnevnim dogadjajem u Mokrin Hous-u  14. 15. i 16. juna. Kroz niz radionica 26 učesnica iz Srbije će tokom vikenda raditi na postavljanju ciljeva, kako individualnih tako i samog mentorskog programa, i na boljem predstavljanju sebe i svog biznisa. Za visok kvalitet sadržaja postarale su se domaće i strane ekspertkinje Sonja Dakić (Srbija), Kristina McMenamin (SAD) i Macarena Botta (Urugvaj).

13 mentorki i 13 mentorina izabrane su da budu deo desetomesečnog programa PREDUZIMANJE, koji je osmišljen u cilju podrške ženama koje pokreću svoje poslovanje u Srbiji. Preduzetnice će imati prilike da kroz individualne mesečne sastanke sa mentorkom rade na ličnom i profesionalnom razvoju, dok će grupne radionice biti usmerene na unapređenje njihovih znanja i veština. Radionice će biti organizovane na teme od značaja za razvoj poslovanja kao što su marketing, finansije, prodaja i slično.

“Ovo je važan napor da se preduzetnicama u Srbiji obezbedi održiv sistem podrške koji će u kontinuitetu biti okosnica njihovog ličnog i profesionalnog razvoja.Veliko mi je zadovoljstvo i čast što imamo priliku da budem deo njihove priče” rekla je Milena Milić, vođa projekta. Program je podržan od strane Švajcarkog Preduzetničkog programa, koji već 4 godine radi na unapređenju startap ekosistema u 4 zemlje u regionu: Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije, kao i Peruu i Vijetnamu.