Home [akcija] StartFON- let’s start, get up!

StartFON- let’s start, get up!

118
0

Projekat StartFon je projekat Studentske Asocijacije FON-a posvećen svetu startup-a i preduzetništva. Sastoji se iz takmičarskog i edukativnog dela. Takmičarski deo projekta održava se u Impact Hub-u, 22. maja.

Takmičarski timovi se sastoje od 3 studenata bilo kog fakulteta. Takmičari će proći obuku nakon koje će steci potrebno znanje za rešavanje startup problema- program sadrži specijalizovane radionice iz oblasti preduzetništva, Business Canvas modela i pitching-a, održane u saradnji sa našim partnerima. Predavači će kroz niz interaktivnih predavanja uvesti delegate u tematiku biznisa i startup-a, naučiti studente biznis kanvas modelu i istaći neophodne aktivnosti preduzetništva- prodaju i marketing. Nakon toga takmičari dobijaju zadatak i tokom 48 časova rešavaju problem. Rešenje prezentuju pred stručnim žirijem 24. maja nakon čega pobednički tim dobija praksu u kompaniji Telekom Srbija, kao i nezaboravno iskustvo i još jednu stavku u CV-u.

Edukativni deo projekta čini internacionalna konferencija ReCap, organizovana od strane naših partnera, Impact Hub-a, sa gostujućim predavačima iz celog sveta, stručnjacima iz oblasti preduzetništva i startup-a. Recap vam omogućava, kao budućim preduzetnicima, da naučite šta je ključno za uspešan rast startapa, da se povežete sa ljudima sa kojima možete nekada sarađivati pri formiranju svog licnog biznisa. ReCap povezuje startape, mentore, partnere i potencijalne investitore iz Srbije i Jugoistočne Evrope sa međunarodnim tržištima kao što su SAD, Izrael, EU i UK. ReCap ukršta tehnološka rešenja, tržišne i investicione prilike za rast.

Prijave za učešće na projektu su otvorene do 19. maja. Delegati se mogu prijaviti za učešće na oba dela projekta, ili samo na edukativnom delu. Požuri i prijavi se! #letsstartgetup