Home [akcija] FitPass Dani Sporta 2019 – #IzadjiNaTeren

FitPass Dani Sporta 2019 – #IzadjiNaTeren

240
0

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade jubilarni deseti put zaredom organizuje projekat FitPass Dani Sporta, koji će se održati na Adi Ciganliji 25. i 26. maja, dok je otvaranje projekta namenjeno za 23. maj.
FitPass Dani Sporta predstavljaju manifestaciju humanitarnog i zabavnog karaktera, nastalu sa ciljem da se podigne svest o važnosti sporta u životima mladih i neophodnosti bavljenja istim. Studenti svih fakulteta u Beogradu imaju priliku da se oprobaju u 5 različitih sportova: futsal, basket, odbojka, tenis i stoni tenis. Turniri iz svih pet sportova biće održani tokom 25. i 26. maja.

Takođe, pored sportskog dela, na Adi će biti postavljena Chill Zona, mesto namenjeno isključivo za druženje i uživanje. U okviru Chill Zone posetioce očekuje raznovrstan program aktivnosti u kojima će moći da uživaju i dobro se zabave!

Na dan otvaranja biće održana humanitarna fudbalska utakmica, gde će jedan tim biti sastavljen od poznatih ličnosti iz sveta sporta. Posetioci će nakon toga imati priliku da uživaju uz humanitarnu svirku. Sav prihod od prodatih karata biće usmeren humanitarnoj organizaciji “Zajedno za život”, koja će 26. maja organizovati akciju “Penal za život” u okviru koje će svi zainteresovani imati priliku da šutiraju penal nekom od naših poznatih golmana.

Neki od partnera koji su se odazvali našem pozivu da izađu na teren i podržali ovaj projekat su Delhaize Srbija i FitPass Srbija.

Pozivaju se svi studenti fakulteta u Beogradu koji su spremni da poslednji vikend maja provedu na zabavan i lep način da se prijave za FitPass Dane Sporta 2019.

Prijave su dostupne od 12. do 19. maja na zvaničnom sajtu www.estiem.org.rs!
Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt www.estiem.org.rs ili nam se obratiti putem maila sanja.vujic@estiem.org.