Home [njuz] Informišite se o studijama u inostranstvu 21. maja u Smart Officu

Informišite se o studijama u inostranstvu 21. maja u Smart Officu

103
0

Nemestic Studio predstaviće studijske programe na fakultetima u inostranstvu iz oblasti dizajna, mode, vizuelnih umetnosti, komunikacije, menadžmenta, IT-a, ekonomije i biznisa u coworking centru Smart Office, 21. maja 2019. godine sa početkom u 17.00h.

Pored kratke prezentacije fakulteta svi zainteresovani imaće priliku da na licu mesta saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, cenama, otvorenim konkursima za stipendije, potrebnim dokumentima, troškovima života i proceduri oko dobijanja vize.

Takođe, uputićemo vas na aktuelne konkurse za stipendije na ovim fakultetima, kao i dati sve informacije o proceduri apliciranja. Sve otvorene konkurse za stipendije možete pogledati ovde.

Saznaćete više o Institutu Marangoni, Budapest Metropilitan Univerzitetu, Polimodi, Evropskom Institutu za dizajn IED, Domus Akademiji, Novoj Akademiji lepih umetnosti NABA, Macromedia Univerzitetu, RM Istituto Moda e Design iz Milana, IFA Paris Internacionalnoj Akademiji, John Cabot Univerzitetu i mnogim drugim.

Ukoliko razmišljate o odlasku na studije u inostranstvo, dvoumite se ili niste sigurni koji program ili fakultet je idealan za vas iskoristite ovu jedinstvenu priliku da na vreme rešite sve nedoumice vezane za studije i dobijete odgovore na sva željena pitanja iz prve ruke.

Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

 


Smart Office

Kneza Mihaila 33, Beograd

Utorak: 21. 05. 2019.

Vreme: 17-18h