Home [njuz] Značaj mentorstva u razvoju startapa

Značaj mentorstva u razvoju startapa

83
0

Pridružite nam se 12. februara od 18h na panel diskusiji „Značaj mentorstva u razvoju startapa“. Tom prilikom će vam dva uspešna startapa preneti svoje iskustvo pohađanja mentorskih programa, benefite mentorske podrške i na koji način su nastavili da razvijaju svoju uslugu. Mentor će, s druge strane, istaći koje su to ključne stvari na koje bi svaki startap trebalo da obrati pažnju, kao i da ukaže na njihove najčešće greške.

Učesnici panel diskusije su:

Mentor Nebojša Lazić, StartLabs Ventures – Nebojša je kreativni i dinamični mentor sa dokazanom ekspertizom u pomaganju osnivačima da svoje ideje pretvore u startape sa visokom stopom rasta. Glavni je tehnološki direktor u 6 tehnoloških startapa i partner StartLabs Ventures duže od 5 godina. StartLabs je američki fond koji investira u startape iz jugoistočne Evrope. Njegova strast su softveri, preduzetništvo i startapi u ranoj fazi. Nakon što je više od 20 godina radio u razvoju softvera, stekao je veliko iskustvo u različitim tehnologijama, od mobilnih do poslovnih cloud aplikacija.

Miloš Erić, SportificoSportifico je zajednica nastala 2006. godine koja okuplja više od 8.000 aktivnih korisnika, pružajući šansu perspektivnim atletama da kroz komunikaciju i povezivanje sa drugim korisnicima uspešno grade svoju karijeru. Sportifico je uvršten u top 6 svetskih platformi prema izboru prestižnog američkog časopisa i portala Entrepreneur – njihova aplikacija za iOS i Android je jedna od najboljih u IT industriji. Prošle godine su pohađali Start It-ov Google Launchpad program.

Vladimir Stanković i Stefan Vukobrat, PetGuards – PetGuards su pri kraju pohađanja tromesečnog mentorskog programa u okviru Startup centra Ekonomskog fakulteta. Pohađali su takođe i Startap biznis akcelerator 2017. godine u okviru mentorskog programa Francusko-srpske privredne komore. PetGuards je platforma koja spaja vlasnike kućnih ljubimaca sa proverenim čuvarima i šetačima u situacijama kada vlasnici ne mogu da posvete neophodno vreme ljubimcima. Pored čuvara i šetača, PetGuards povezuje vlasnike sa veterinarima, dreserima, grumerima i ostalim pružaocima usluga za kućne ljubimce.

Događaj je otvoren za sve zainteresovane uz prijavu na info@incentar.org