Home [ volontiranje ] Poziv za volontere za Impact 2019 konferenciju

Poziv za volontere za Impact 2019 konferenciju

233
0

19. i 20. februara u Beogradu će se održati Impact 2019 konferencija, dvodnevna međunarodna konferencija posvećena jačanju pozitivnih promena u društvu – civilnog sektora, privatnih kompanija i društvenih preduzetnika.
Ako imaš više od 18 do 25 godina, živiš u Beogradu i odlično se služiš engleskim jezikom a pri tome si zainteresovan/a za teme kao što su socijalno preduzetništvo, društveni uticaj i ulaganje, investicije, start-upovi i preduzetništvo, klimatske promene, žensko preduzetništvo, pozivamo te da se priključiš volonterskom timu Impact 2019 konferencije i u zavisnosti od znanja i iskustva koje poseduješ, učestvuješ na na pripremi i organizaciji konferencije, komunikaciji sa učesnicima, ali i drugim aktivnostima koje čine ovu konferenciju jedinstvenim događajem u Srbiji i regionu.
Ako si ambiciozan/a, vredni/a, željni/a novih znanja i iskustava, prijavi se za volontiranje popunjavanjem formulara do 3. februara 2018. godine koji možeš naći na sledećem linku: https://goo.gl/forms/aIF9rzixtPkJ5r2l1

Nakon zatvaranja poziva, organizatori Impact 2019 Konferencije ćе vas kontaktirati sa daljim informacijama. Svaki volonter/ka ćе nakon konferencije dobiti sertifikat sa potvrdom о učestvovanju.