Home [akcija] Izaberi svoj karijerni pravac u IT-ju

Izaberi svoj karijerni pravac u IT-ju

80
0

Zainteresovanima ćemo predstaviti prednosti i nedostatke svakog od ova tri načina, a na njima je da odluče koji će pravac izabrati. Šta je to što kompanija može da ponudi jednom IT-ijevcu u cilju njegovog razvoja? Kako funkcioniše jedan startap tim koji se bavi softverskim rešenjem? Na kojim platformama je najbolje frilensovati i i kako se dolazi do značajnijih klijenata?
Događaj će se održati 29. januara sa početkom u 18 časova u In Centru.

Govornici koji će sa namapodeliti svoja iskustva u IT svetu su:
Petar Slović, Tehnički koordinator @QuantoxTechnology- QuantoxTechnology je jedna od najznačajnijih i najvećihIT kompanija u Srbiji. Ona pruža kreativna rešenja koja omogućavaju prave rezultate kroz talenat, maštu i pravu strast za umetnošću veb dizajna i razvoja. Petar Slović rukovodi timom od 40 ljudi na 4 lokacije – Beograd, Čačak, Kragujevac i Niš. Intervjuisaoje takođe na stotine kandidata za pozicije Front End, NodeJS i Blockchain.

Nikola Ćurčić, CEO@Trusteed- Trusteed je startap koji se se bavi data science tehnologijom na društvenim mrežama – analizom i dubokim razumevanjem podataka sa Instagrama u cilju unapređivanja efikasnosti Instagram naloga korisnika. Oni su svoju ideju razvijali kroz mentorski program Startap centra Ekonomskog fakulteta i imali su priliku da svoje softversko rešenje predstave pred više od 700 tehnoloških kompanija.
Željko Crnjaković, Freelancer& Osnivač agencije Solutium– Granica između frilensinga i preduzetništva je jako tanka, a Željko će nam detaljnije ispričati svoje iskustvo u obe sfere. Njegova agencija Solutium nudi kompletnu produkciju marketinškog digitalnog sadržaja. Sem toga, koordinator je StartIt centra i InfostudHuba u Subotici te je u konstantnoj interakciji sa IT zajednicom.

Događaj je otvoren za sve zainteresovane uz prijavu na info@incentar.org