Home [akcija] Konferencija – Prilika za razvoj saradnje i jačanje zajednice u borbi protiv...

Konferencija – Prilika za razvoj saradnje i jačanje zajednice u borbi protiv zloupotrebe droga

132
0

Udruženje Izlazak se u svom radu fokusira na oporavak od zavisnosti i aktivnosti u cilju jačanja borbe protiv zloupotrebe droga u Republici Srbiji. U tu svrhu organizujemo godišnje konferencije, koje bi doprinele povećanju svesnosti o ovom pitanju, ali i izgradnji sistema koji bi doveli do smanjenja ponude i potražnje za drogama.

U tu svrhu želimo da Vas pozovemo na jednodnevnu konferenciju  „ Sistemi podrške i zaštite usmereni prema oporavku – Prilika za razvoj saradnje i jačanje zajednice u borbi protiv zloupotrebe droga“ , koja će se održati 11.12.2018. godine u Klubu narodnih poslanika u Beogradu, ulica Tolstojeva 2, sa početkom u 10:00 sati.

Konferenciju organizujemo u partnerstvu sa Kancelarijom za borbu protiv droga Vlade Republike Srbije, sa ciljem upoznavanje učesnika sa trenutnim stanjem i izazovima na području zloupotrebe opojnih droga u Republici Srbiji.   Kroz diskusije i nova internacionalna istraživanja ćemo ukazivati na prilike za jačanje saradnje među akterima i razvoj zajednice.

U prilogu Vam dostavljamo zvaničnu pozivnicu za konferenciju.

Posebne osvrte će dati  stručnjaci koji rade na području suzbijanja zloupotrebe droga i oporavka od zavisnosti, a učesnici će uz ručak i osvježenje imati priliku za interaktivnu razmenu iskustava u ovoj oblasti.

Nakon konferencije će biti predstavljeni glavni zaključci, smernice i preporuke.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i svojim prisustvom doprinijeti daljnjem rešavanju ovog sveprisutnog problema.

Zbog ograničenog broja učesnika molimo da se prijavite što ranije , a najkasnije do 07.12.2018.godine, do 15:00 sati.

Prijave je potrebno dostaviti na mailinfo@izlazak.org sa imenom, prezimenom i nazivom organizacije iz koje dolazite.

Agenda konferencije će nakon finalizacije biti poslana svim učesnicima.