Home [njuz] Forum omladinske politike – Fop2018

Forum omladinske politike – Fop2018

197
0

Krovna organizacija mladih Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, a ove godine u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, organizuje drugi Forum omladinske politike – FOP2018.
FOP će se održati u četvrtak, 6. decembra od 11 do 16 časova u zgradi Narodne skupštine (Kralja Milana 14) u Beogradu.

Forum omladinske politike je centralni događaj omladinske politike u Srbiji i ima za cilj da umreži najvažnije različite aktere omladinske politike, da se na jednom događaju razgovara o najvažnijim temama za mlade i da se pošalje jasna poruka da o mladima mora da se vodi međusektorska i kontinuirana briga i da se istakne potreba za analiziranjem i kreiranjem politika u svim sektorima sa fokusom na potrebe i položaj mladih.

Teme ovogodišnjeg Foruma omladinske politike su: indeks participacije mladih, istraživanja o mladima – šta nam govore podaci koje dobijamo i kako da ih iskoristimo da unapredimo politike i odlučivanje mladih i uticaj na donošenje odluka na nacionalnom i lokalnom nivou.

Da biste se prijavili za učestvovanje na drugom Forumu omladinske politike dovoljno je da popunite sledeći formular:
https://goo.gl/forms/Yr1SlmJwxFzbWACZ2

Prijave su otvorene do 2. decembra u 23:59, a naknadne prijave neće biti uzete u razmatranje.

Zvanični poziv i agenda nalaze se na sajtu KOMS-a: http://koms.rs/vesti/dodi-na-fop2018-drugi-forum-omladinske-politike/
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem elektronske pošte: office@koms.rs