Home [stipendije] Stipendije za studije na najstarijem austrijskom univerzitetu – prijave do 5. decembra

Stipendije za studije na najstarijem austrijskom univerzitetu – prijave do 5. decembra

349
0

Erste Grupa i Steiermärkische Sparkasse Banka, u saradnji sa Univerzitetom u Gracu, pokrenuli su novi ciklus stipendija „Best of South – East“, na koji se do 5. decembra mogu prijaviti studenti i diplomci prava i ekonomije sa balkanskog područja, koji žele da unaprede svoja znanja i steknu iskustvo studiranja u međukulturalnom okruženju.Budućim stipendistima biće obezbeđen smeštaj u jednom od studentskih domova u Gracu, u potpunosti će biti oslobođeni školarine, a dobijaće i mesečni džeparac u iznosu od 690 evra. Takođe, biće im omogućeno da dodatno unaprede svoje znanje nemačkog jezika pohađajući intenzivan kurs u univerzitetskom jezičkom centru „Treffpunkt Sprachen“.

Studiranje na najstarijem austrijskom univerzitetu pružiće im i mogućnost prisustva na raznim društvenim i kulturnim dešavanjima tokom čitave godine, a imaće i šansu kombinovanja studija sa praksom ili obukom u jednoj od najmodernijih bankarskih institucija u saveznoj pokrajini Štajerskoj.
Konkurs važi za studente sa akreditovanih univerziteta u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Makedoniji.

Više informacija o programima i procesu prijavljivanja možete naći na Best of South – East stranici na sajtu Univerziteta u Gracu ili na web stranici Erste Banke www.erstebank.rs