Home [njuz] Postanite član AISEC-a

Postanite član AISEC-a

61
0

calendar.gifAIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Još od vremena kada je osnovan, 1948. godine, AIESEC predstvlja globalnu, apolitičnu, nezavisnu i neprofitnu organizaciju koju vode studenti i sveži diplomci institucija ..

…visokog obrazovanja zainteresovanih za globalne teme, menadžment i liderstvo.

U našoj zemlji prva kancelarija AIESEC-a osnovana je 1953. godine, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Danas u Beogradu postoje tri lokalne kancelarije koje se nalaze na: Ekonomskom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka i Univerzitetu „Braća Karić”, i još četiri na Ekonomskom fakultetu u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Bez obzira da li na vašem fakultetu postoji lokalna kancelarija AIESEC-a, studenti svih fakulteta shodno svojim afinitetima mogu konkurisati za članstvo u nekoj od već postojećih. Kao i prethodnih godina krajem septembra i tokom oktobra vrši se prijem novih članova.

Da biste postali član AIESEC-a jedan od prvih korak je da saznate više o AIESEC-u na adresi www.aiesec.org.yu i informišete se kako i nakoji način možete da postanete naš član.

Po učlanjenju novi članovi AIESEC-a će imati priliku da se bolje upoznaju i druže, da vide kako izgleda raditi u timu i nauče nešto novo na nacionalnoj konferenciji za nove članove koji će biti održan početkom novembra.

Izvor: Infostud