Home [njuz] 4 Hero u Beogradu

4 Hero u Beogradu

69
0

 Nakon šest godina iščekivanja 4 Hero su u diskografskom smislu ponovo u akciji sa novim albumom *Play With The Changes* koji predstavlja još jedan iskorak u konstantnom procesu istraživanja zvučne slike ovog nekada u osnovi drum*n* bass dvojca, jer na početku karijere Dego i Marc Mac su upravo bili baš to, klasični predstavnici drum*n* bass zvuka.

Danas se njihov njihov stil, kako to sami kažu, može pre svega smatrati sublimacijom broken beat-a , jazz-a, latino sound-a i soul-a u okviru kojeg izuzetno mesto zauzimaju upečatljivi vokali, gudačke linije kao i *živi* bubnjevi. Ovakva svestranost i otvorenost ka novom ne iznenadjuje kada se zna da su 4 Hero u ranoj fazi kroz svoju etiketu Reinforced Records svetu predstavili muziku Goldie-a, Grooverider-a, Doc Scott-a, Photek-a i Peshay-a, dok su na albumu *Creating Patterns* iz 2001. godine u listu gostiju upisali i takve veličine kao što su Jill Scott i Terry Callier u isto vreme govoreći da su inspiracju za svoj rad našli pre svega u muzici Roy Ayers-a, Afrika Bambaataa-e, Sun Raa-a. Sve u svemu, jedan neverovatni spoj tradicije I modrene elektronike koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Dego & Mc Motet nastupiće u klubu Plastic, 6. April, 2007. Cena karte je 700 i 900din a može se nabaviti na blagajni Bilet Servisa, i prodajnim mestima TicketLine i Eventima.