Home [njuz] The Herbaliser u Beogradu

The Herbaliser u Beogradu

58
0

 Duo koji čine Jake Wherry i Ollie Teeba postoji više od decenije i još uvek se sa uspehom nalaze na samom vrhu kompetitivnog sveta hip hop produkcije i šire. Jedna su od prvih uzdanica legendarne etikete Ninja Tune iz Londonda, jednog od najvećih nezavisnih izdavača u Velikoj Britaniji, koji je ujedno i sinonim za kvalitetnu hip-hop, jazz i "smokin' beatz" produkciju devedesetih.

The Herbaliser su objavili prvi album Remedies davne 1995. godine, dok se poslenji Take London pojavio prošle godine, uz veliki uspeh singla The Generals, i albuma uopšte. Kao i uvek, Jake i Oliie sarađuju sa pevačima kao što su What What, Roots Manuva, MF Doom ili članovima sastava Dilated Peoples…

Pored bend nastupa, Jake i Ollie predstavljaju Herbz vibe širom sveta kroz svoje scratch-a-delic setove. Očekujte all-over-the-place izbor, u kome će sigurno dominirati funk, soul, hip-hop i uvrnuti r'n'b. Nakon relativno skorih gostovanja DJ Food-a i Coldcut, odlična prilika da preuzmete svoju dozu Ninja Tune iskustva. Karte u prodaji u prodavnicama IPS-a i Bilet Servisu.

THE HERBALISER DJ SET with DJ Ollie Teeba
(Ninja Tune / London, UK)

29. Mart, Klub Plastic

Domaca podrska: BGYSS DJ tim + Soulution crew